Acasa Carduri de confirmare

Carduri de confirmare a prezentei la nunta

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Carduri de confirmare a prezentei la nunta

Invitatiile de nunta se numara printre cele ce tin capul de lista a lucrurilor pe care trebuie sa le faci pentru nunta. De asemenea acestea sunt si printre primele lucruri de care trebuie sa te ocupi, imediat dupa ce ai terminat de realizat lista de invitati.

La acestea trebuie ales modelul, numarul de exemplare, plicurile pentru invitatii, iar apoi trebuie scris fiecare plic cu numele invitatului, iar cele ce le expediati prin posta pentru rudele ce locuiesc la departare, trebuie notata si adresa, lipite timbrele si duse la posta.

Multi dintre tineri optau pana nu demult pentru notarea numarului lor de telefon si adresa de e-mail pe invitatie, imediat dupa textul care includea numele acestora, al parintiilor, locul evenimentului relogios, locatia exacta a receptiei, data si orele pentru fiecare. Numarul si adresa electronica erau evidentiate si invitatii erau rugati sa sune sau sa trimita un e-mail cu confirmarea sau refuzul, din diferite motive, de a participa la eveniment.


 

Ce sunt cardurile de confirmare?

Toate aceste lucruri sunt lasate incet, incet, dar sigur, in urma, fiind inlocuite de mult mai practicele carduri de confirmare. Acestea vor avea diferite texte care vor fi completate de invitati, din care apoi sa reiasa daca participa sau nu si data pana la care trebuie expediata confirmarea. Puteti alege sa puneti doua casute care vor fi bifate in functie de alegere, in dreptul acestora scriind “particip / participam”, “vom fi acolo” si altele, sau “nu / imi pare rau”, “din pacate nu putem participa” sau orice altceva doriti.

Este chiar indicat ca pe cardul de confirmare sa rugati invitatii sa noteze daca au restrictii culinare, alergii la vre-un aliment sau condiment sau daca opteaza pentru meniu vegetarian, in acest fel fiind siguri ca faceti pe plac tuturor si veti avea aprecierea si recunostinta deplina a acestora.


 

Design carduri de confirmare

Cardurile de confirmare trebuie sa aiba acelasi scris ca si invitatiile, sa fie de preferinta cu acelasi model, dar mult mai simple, aceleasi imprimari de hartie si normal aceleasi culori. Puteti opta pentru o varianta simpla, din carton alb sau ivoire, cu o mica floare de cala in colt si apoi textul dorit.

Va puteti realiza singuri cardurile de confirmare, iar apoi sa mergeti la o firma specializata pentru a le imprima sau puteti mai intai sa discutati cu un designer si impreuna cu el sa alegeti modelul, acesta stiind daca se potriveste sau nu pe un anumit tip de hartie pe care il doriti in special.

Mai puteti apela la un caligraf pentru a scrie fiecare card in parte, in cazul in care dispuneti de un buget generos, aceasta fiind o varianta destul de costisitoare.

Cardul de confirmare poate fi inclus in plicul in care este si invitatia, sau poate fi introdus intr-un plic separat, potrivit pentru marimea lui, pe care este deja lipit timbrul postal si scrisa adresa la care se primesc confirmarile. Aceasta metoda este mai simpla si faciliteaza lucrurile pentru invitat, acesta trebuind sa scrie doar daca participa sau nu, in cazul acceptarii sa noteze numarul de persoane din familia respectiva, pentru a stii cate locuri sa rezervati pentru ei si binenteles daca au copii, daca vin cu acestia sau nu.


 

Cardurile de confirmare sunt elegante si practice, facand usoara atat viata mirilor cat si a invitatilor. Mirii nu vor mai fi asaltati de apeluri peste apeluri, in acest fel scapand de un stres major din cadrul pregatirii nuntii, iar invitatii vor evita neplacerile cauzate de meniul ales de miri, in cazul in care au anumite restrictii culinare.