Acasa Carduri de masa

Carduri de masa pentru organizarea invitatilor la nunta

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Carduri de masa pentru organizarea invitatilor la nunta

Cardurile de masa sunt ceva absolut necesar pentru orice mire si mireasa care doresc o organizare perfecta pentru nunta lor mult visata. Acestea pot fi doar simple carduri cu numere, semnificand numarul mesei respective sau mai pot fi carduri realizate pentru fiecare oaspete in parte.

Acestea se tiparesc doar dupa ce toti invitatii si-au confirmat prezenta si se aseaza in functie de ordinea lor la mese.


 

Ce contin cardurile de masa

Puteti inscriptiona si un mic text din care sa reiasa recunostinta voastra pentru fiecare invitat in parte: “Va multumesc ca sunteti alaturi de noi”, “Bine ati venit!” sau “Va dorim petrecere frumoasa”, acestea fiind doar cateva exemple.

Cardurile pot fi facute din carton ivory sau alb, conturul fiind auriu sau argintiu, realizate manual, inscriptionate dupa preferinatele personale sau cu acelasi tip de scris ca si cel de pe invitatii. Puteti aplica fundite mici din saten sau matase sau chiar panglici inguste suprapuse, pentru decorare. Daca doriti ceva diferit, mergeti la o firma specializata si realizati-va propriile carduri cu poze cu voi sau cu o fotografie care din oarecare motiv va este pe plac.


 

Carduri de masa - Plic

Cardurile de masa cu plic pentru bani sunt de asemena o optiune, acestea fiind practice, organizand invitatii si apoi servesc ca si locuri unde se pot plasa bani. Pe langa faptul ca va aranja invitatii, cardul de masa va da culoare si eleganta mesei si va ajuta la accesorizarea acesteia.

Acestea sunt ideale si pentru ca invitatii sa se semneze pe ele. Daca aveti o nunta mare aveti grija la organizare si la plasarea corecta a cardurilor, cuplurile si prietenii care se cunosc trebuie asezati cam in acelasi loc sau la aceiasi masa. Pentru o nunta mica cu siguranta doriti sa incurajati conversatiile intre invitati pentru ca acestia sa se cunoasca mai bine.


 

Organizarea la mese

Puneti cupluri sau prieteni care se cunosc la aceasi masa, avand grija ca aceasta sa aiba o capacitate considerabila, dar nu ii puneti unul langa celalalt ci alternand ordinea invitatilor, unul de sex feminin si unul masculin pentru a lasa loc conversatiilor interesante.


 

Mese cu copii la nunta

Trebuie sa faceti carduri de masa speciale pentru copiii, masa acestora fiind intr-un colt al salii pentru a nu-i incomoda pe ceilalti participanti care vor fi prezenti la eveniment, iar pe placul celor mici fiind jucariile sau diferitele personaje din desenele animate cele mai cunoscute, puteti personaliza cardurile special pentru ei cu Tom & Jerry, familia Flinstone, Donald Duck si altii.

Pe acestia ii puteti lasa sa-si aleaga ei singuri locurile la masa in functie de cat de bine se cunosc intre ei, ca apoi o domisoara de onoare sau o persoana de incredere sa mearga si sa le scrie frumos si caligrafic numele.


 

Perechile la nunta

Pentru acele persoane care vin cu perechea, dar nu cunoasteti numele ei / lui si nici nu ati avut timp sa va interesati, sau pur si simplu a fost o decizie de ultim moment din partea lor, pentru a nu lasa o impresie proasta cum ca nu v-ati gandit deloc la partenera/ul lui sau a ei, puteti lasa cardul gol cu rugamintea de a completa ei insisi numele.

Aveti grija ca nu cumva vreun card de masa pentru o singura persoana sa fie pus din greseala la o masa de cupluri proaspat casatorite, deoarece in acest fel persoana respectiva se va simti foarte stanjenita si incomoda, putand chiar crede ca ati facut-o intentionat.


 

Totul va fi aranjat dupa cele mai mici criterii si cele mai inalte standarde, buna organizare fiind cea mai buna optiune, invitatii aranjati dupa anumite reguli, evitand confuzia, toate acestea fiind realizabile doar cu ajutorul cardurilor de masa.