Acasa Meniuri

Meniuri de nunta tiparite. Meniuri pentru bauturi.

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Meniuri nunta printate. Util si elegant pentru masa invitatilor

Una dintre cele mai frecvente intrebari la o nunta sunt acelea ce au legatura cu mancarea sau cu bautura: daca mai pot comanda o sticla din gama respectiva de bauturi, ce contine felul ce urmeaza, de ce fel este ciorba sau supa si altele.

Toate aceste intrebari ii vor stanjeni pe chelneri si poate chiar si pe voi in cazul in care se intampla sa le auziti, sau se gasesc invitati indiscreti care sa va intrebe direct. Pentru a evita toate aceste neplaceri, exista o solutie perfecta: cea a meniurilor, la fel ca la orice restaurant, unde mergi sa iei masa regulat sau doar o data pe an.

Acestea trebuie sa fie amplasate pe fiecare masa, sa contina ordinea in care vor fi servite felurile de mancare si desigur felurile, fiecare descrise in detaliu cu ceea ce contin ca in orice meniu.


Meniu bauturi

Mai trebuie introduse tipurile de bauturi si disponibilitatea acestora din timpul evenimentului, pentru a stii fiecare daca sticla cu bautura respectiva de pe masa este unica sau mai pot fi aduse si altele la cererea invitatilor, cand aceasta se termina.

In cazul in care aveti un bar cu cocktailuri acest meniu pentru bauturi este absolut necesar pentru a etala posibilitatile oferite de barman si felurile de cocktailuri pe care i-le puteti comanda.


 

Design meniuri

Aceste meniuri pot fi personalizate dupa imaginatia voastra, culoarea fiind singura care va trebui sa se asorteze cu decorul salii de receptie, pentru a nu fi in discordanta si a evita efectul de kitsch.

Acestea pot fi asemanatoare cu cele de la restaurante, sau puteti apela la ceva mai original, cum ar fi un sul de hartie care imita pergamentul, legat delicat cu o panglica de satin, iar apoi plasate in farfuria fiecaruia sau in fata acesteia. Mai poate fi personalizat cu numele voastre, sau chiar cu o poza sau un colaj de poze cu voi, pentru ca toata lumea sa vada cat de fericiti sunteti datorita sarbatoririi acestui eveniment cu o importanta atat de mare.

Le puteti comanda sau realiza chiar voi in stil rustic, cu niste flori uscate aplicate de acestea sau cu scoici si stelute de mare in cazul in care aveti ca si tematica de nunta mediul marin.

O idee destul de delicata, dar care va avea un efect de nedescris, este aceea de a atasa de o panglica fina o orhidee proaspata, care apoi va lega meniul sau va fi lipita din colt in colt pentru un plus de efect. Pentru mai multa eleganta si imaginatie in acelasi timp, aveti posibilitatea de a face jumatate din meniuri sub forma de frac iar jumatate sub forma de rochie de mireasa.


 

Oricare va fi meniul atat in ceea ce priveste aspectul lui ca atare sau in ceea ce priveste mancarea, invitatii iti vor fi recunoscatori ca le-ai adus la cunostinta dinainte ceea ce li se va servi, in acest fel dobandind consideratia si aprecierea lor.