Invitatii de nunta originale, deosebite

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Invitatii de nunta originale

Daca vrei ca nunta ta sa fie caracterizata de stil si modernitate, daca vrei sa iesi din anonimat si nu doresti ca cel mai special eveniment sa fie banal atunci alege invitatiile originale pentru marele eveniment. Invitatiile oglindesc tematica nuntii si sunt cele care fac prima impresie despre nunta ta - cu siguranta iti doresti ca ele sa fie senzationale.

Alege invitatile originale in functie de tematica, de elementele decorative ce caracterizeaza nunta si de asemenea in functie de personalitatea voastra. Nu uita ca si designul plicului in care trimiti invitatia conteaza, renunta la banalul plic alb, alege plicurile cu designuri indraznete sau plicurile de plastic transparente daca doresti sa scoti in evidenta detalile fine ale invitatiei.

Designul de pe plic trebuie sa fie original si sa se potriveasca cu invitatia. Daca vrei ca felicitarile tale sa fie inedite, alege-le pe cele care sunt decorate cu diverse forme florale, cu filigrane, cu desenul unui cuplu sau de ce nu, chiar cu poza voastra.

Felicitarile 3D sunt extrem de originale, acestea se pliaza in doua sau in trei pe verticala, se deschid in mod diferit decat cele clasice si sunt obiecte dragute cu un aspect placut.

Daca organizezi o nunta sofisticata, opteaza pentru invitatiile unicate; acestea sunt confectionate dintr-un material de inalta calitate.Textul imprimat pe felicitari originale poate sa imite scrisul de mana sau poate fi caracterizat de niste caractere moderne in functie de alegerea ta. Dupa ce ai ales textul, asigura-te ca pe felicitarea ta originala vor fi tiparite toate informatiile necesare pentru invitatii tai.

Alege felicitarile originale cu scris in relief de efect. Pentru un aspect atragator, alege felicitarile in forma ovala, in forma de inima sau in forma unui simbol ce caracterizeaza nunta ta. Daca vrei cu adevarat ca felicitarile tale sa fie originale, poti alege sa le personalizezi tu insusi sau sa dai comanda la firma care se ocupa de confectionarea felicitarilor tale. Daca vei opta sa trimiti celor cunoscuti invitatii originale, ai facut o alegere plina de inspiratie care ii va impresiona pe invitatii tai.

Nu uita prima impresie conteaza!