Invitatii de nunta personalizabile cu pozele mirilor

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Povestea voastra minunata de iubire este scrisa in soare si in stele, insa acum aceasta poate fi imprimata si pe invitatiile de nunta. Multe cupluri aleg astazi invitatii de nunta personalizate cu diferite elemente ce le scot in evidenta personalitatea nu doar tematica marelui eveniment.

Daca vrei ca invitatiile tale sa fie unice,, invitatiile cu poze sunt alegerea ideala. Alege o poza a voastra de o calitate foarte buna, ideal realizata de un fotograf profesionist si prezint-o firmelor care se ocupa de confectionarea invitatiilor pentru evenimente. Acestia iti vor spune daca calitatea acesteia este corespunzatoare pentru tipul de invitatie optat.

Poza sau imaginea aleasa, poate fi imprimata pe toata invitatia sau dupa preferinta in mijlocul ei, postata intr-un contur colorat sau alaturi de diverse elemente decorative dragute. De asemenea poti alege ca invitatia sa fie simpla dar sa se deschida spre interior unde se afla poza ta si a fiintei iubite; cu siguranta aceasta va constitui o surpriza placuta pentru viitorii tai oaspeti la nunta.

Pe invitatiile cu poze poti sa alegi ca elemente decorative aditionale,: monograme cu nume, cu initialele numelor, elemente florale, accesorii dragute s.a. De asemnea poti alege si tonurile de culori care iti plac si care se potrivesc cu personalitatea ta si a fiintei iubite.

Designul unei invitatii cu poze poate fi ales in functie de stilul nuntii, de exemplu: design elegant cu diverse elemente decorative, design amuzant cu poza voastra in ipostaze amuzante ori un modern.

Plicul in care va fi trimisa invitatia este si el extrem de important. Poti opta sa imprimi si pe acesta poza voastra in format mai mic intr-un colt sub forma unui timbru postal. Invitatiile cu poze se potrivesc de obicei indiferent de tematica nuntii si sunt extrem de personale, impresioneaza pe cei care le primesc si in mod sigur vor fi pastrate mult timp ca amintire de catre invitati. Asadar, fa cunoscuta povestea ta de iubire prin invitatiile personalizate cu poze si cu siguranta invitatii vor fi nerabdatori sa participe la nunta ta de poveste.