Invitatii de nunta haioase, amuzante

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Invitatii de nunta amuzante In prezent, nuntiile nu mai sunt evenimente ce trebuie sa urmeze un tipar prestabilit sau unele norme de eticheta; acum mirii opteaza sa organizeze nunti cu tematici iesite din comun. Pentru un cuplu cu un simt al umorului dezvoltat si care organizeaza o nunta cu o tematica amuzanta, invitatiile haioase se potrivesc perfect. Invitatiile haioase reflecta ca o oglinda optimismul si buna dispozitie a mirilor.

Invitatiile haioase sunt de obicei decorate cu desenul unui cuplu in diverse ipostaze si situatii amuzante. Daca aveti un hobby de care sunteti foarte pasionati puteti alege ca aceste elemente sa fie integrate in designul invitatiei. Daca pasiunea voastra sunt masinile, mersul pe bicicleta sau pescuitul, achizitionati invitatii haioase cu imaginea unui cuplu in timp ce merg cu masina, pescuiesc sau se plimba cu bicicletele.

Puteti de asemenea opta pentru invitatile amuzante care sa contina in designul lor un moment memorabil din viata voastra, de exemplu: prima intalnire, primul sarut, cererea in casatorie etc.

Nu uitati de plic, acesta trebuie sa fie la randul lui amuzant si in ton cu invitatia. Puteti opta ca plicul vostru sa contina elemente ce sunt intalnite pe invitatii sau sa se deschida intr-un mod inedit.

Culorile pe care le alegeti pentru invitatii trebuie sa fie vii, jucause si sa binedispuna. Forma invitatiilor este si ea importanta, puteti alege formele clasice dreptunghiulare sau patrate ori puteti opta pentru alte forme mai indraznete ce vor acapara privirea viitorilor oaspetii la fericitul si amuzantul eveniment.

Invitatiile haioase prevestesc o nunta plina de haz, iesita din tipare organizata intr-o atmosfera placuta si relaxata. Cu siguranta invitatiile haioase ii vor face pe oaspetii vostri sa zambeasca in momentul in care le vor deschide si vor aprecia simtul vostru dezvoltat al umorului. Invitatiile haioase sunt perfecte pentru cuplurile care vad doar partea plina a paharului si care considera fiecare clipa din viata lor o aventura amuzanta si plina de peripetii.