Acasa Oferte Speciale

Oferte speciale pentru invitatii de nunta

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Invitatii, meniuri sau carduri de masa, toate la cele mai bune oferte

Cu toate ca probabil va ganditi ca invitatiile de nunta nu sunt foarte importante si ca s-ar putea ca multi dintre invitati sa nu le pastreze, pentru anumiti oaspeti, in special pentru familie si prieteni apropiati, acestea sunt adevarate memento-uri ale celui mai important eveniment din viata voastra. In plus, invitatiile de nunta vor fi primii mesageri care le vor oferi oaspetilor vostri – indiferent de cat de apropiati sau indepartati sunt ei – o introducere in tema si stilul pe care o va avea ziua cea mare.

Totusi, nu trebuie sa cheltuiti prea mult pentru a va alege cu niste invitatii superbe; prin noi veti putea gasi oferte speciale si pachete la preturi reduse incluzand o multitudine de feluri de invitatii de nunta.


Ce va putem pune la dispozitie?

  • Pachete speciale in functie de cantitatea comandata – Mai multe invitatii comandate inseamna un pret mai mic.
  • Reduceri in functie de tipul hartiei alese – Exista mai multe feluri de hartie pe care se pot realiza invitatii de nunta. De cele mai multe ori pretul invitatiilor va fi influentat de greutatea, textura si felul hartiei (standard, mat, lucios etc.)
  • Felul tiparirii – Cu toate ca gravura este cea mai veche metoda prin care se realizeaza invitatii de nunta, astazi cuplurile pot opta pentru printarea clasica ale acestora pentru a diminua costul final.
  • Infrumusetarea invitatiilor prin diverse accesorii – Strasuri, panglici, pietre semipretioase, glitter si multe alte modalitati de impodobire a invitatiilor voastre de nunta ar putea fi factori decisivi in pretul acestora.
  • Reduceri in cazul comenzii in pachet a tuturor articolelor de papetarie necesare unei nunti – Putem include aici invitatiile, plicurile, cardurile de mese, cardurile RSVP, meniurile si, dupa caz, cardurile de multumire.

Un buget clar delimitat nu inseamna ca nu va veti putea bucura de produse si servicii ireprosabile. Ofertele noastre speciale au fost create exact pentru a va facilita sarcina grea de a ramane in buget, fara a renunta la ceva ce va doriti. Profitati!