Invitatii de nunta rulate, forma de papirus sau pergament

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

In prezent, multe cupluri organizeaza nunti neconventionale pentru a iesi in evidenta, alegand tematici indraznete pentru a impresiona invitatii. Cu siguranta, daca alegi sa organizezi un astfel de eveniment special, nu uita ca invitatiile trebuie sa se potriveasca perfect.

Invitatiile papirus sunt solutia ideala daca organizezi o nunta iesita din comun. Invitatiile papirus sau pergament creaza o prima impresie de efect si sunt extrem de elegante. Aceste invitatii au un design frumos, se pot rula sub forma unui sul cu aspect aparent ars pe margini.

Acestea sunt de regula confectionate dintr-un carton subtire si sunt oferite de obicei intr-o cutiuta dreptunghiulara sau hexagonala pe post de plic. Designul cutiutei in care vei trimite invitatia trebuie sa fie si el unul simplu dar elegant, insa nu prea elaborat deoarece invitatia este cea care trebuie sa iasa in evidenta.

Invitatile sunt decorate cu ornamente elegante, litere in relief sau cu desene imprimate. Hartia are aspect invechit iar micile detalii tiparite pe ea ofera un efect de senzatie.

Invitatiile papirus pot fi folosite in cadrul nuntilor cu tematica medievala; cu siguranta invitatii tai vor avea impresia ca s-au intors in timp la vederea acestor mici suluri impresionante si ii vei face sa devina nerabdatori sa participe la marele eveniment.

Aceste invitatii mai poti fi folosite si in cadrul unei nunti romantice, vintage sau clasice. Ai grija ce scris alegi pentru invitatiile papirus, caracterele moderne nu se potrivesc cu designul acestei invitatii. Pe aceste invitatii poti scrie un citat romantic, o poezie sau un text ce te reprezinta pe tine si pe jumatatea ta.

Dupa ce ai ales invitatia papirus potrivita, nu uita ca invitatiile de nunta trebuie trimise cu cel mult patru luni inainte de nunta si cu cel putin o luna inainte de eveniment pentru a te asigura ca toti cei cunoscuti vor sti din timp si vor putea sa participe la cea mai frumoasa zi din viata ta.

Invitatia papirus este alegerea ideala si transmite un mesaj invitatilor tai despre stilul nuntii tale si despre personalitatea mirilor. O invitatie aleasa cu gust poate spune o mie de cuvinte.