Invitatii de nunta Vintage

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Stilul vintage este un trend care s-a impus din ce in ce mai mult in ultimi ani in moda precum si in alte domenii. Astazi tot mai multe cupluri opteaza pentru o nunta in stil vintage pentru a fi remarcati si pentru a iesi din tipare.

Stilul vintage este un stil fara varsta, deci va fi mereu in tendinte. Pe langa decoratiunile vintage alese pentru nunta, locatia speciala si rochia unicata trebuie sa te gandesti si la acele mici detalii care pot face diferenta, iar invitatile vintage sunt exact astfel de aspecte ce nu trebuie neglijate.

Invitatiile de nunta reflecta personalitatea mirilor cat si tematica nuntii. Cand alegi invitatiile vintage, fa acest lucru in functie de celelalte elemente de decor folosite in cadrul receptiei, in functie de rochia de mireasa, de accesorii dar tine cont si de personalitatea voastra.

Invitatiile vintage sunt de obicei in culori pale. Daca nu te poti hotari in privinta tonurilor de culoare, alege invitatii crem sau albe pentru ca acestea se vor asorta negresit cu celelalte elemente folosite in cadrul evenimentului.

Alege invitatiile cu elemente florale si caractere clasice inscriptionate pe ele sau pe cele embosate cu diferite modele. Daca ai spirit creativ, poti cumpara invitatii de nunta simple pe care sa le personalizezi dupa cum doresti cu decoratiuni vintage reprezentative nuntii tale. Hartia din care este confectionata felicitarea poate avea un aspect invechit, alb galbui caracteristic stilului vintage. Pentru un aer jucaus alege invitatii cu buline intr-un albastru, roz sau galben pastel.

Indiferent de modelul ales, nu uita ca invitatiile vintage aduc cu ele magia veacurilor trecute, ofera distinctie, eleganta si rafinament si reflecta personalitatea mirilor. Persoanele dragi care vor primi aceste invitatii dragute iti vor aprecia gustul pentru lucrurile frumoase si atentia la micile detalii.

Invitatiile vintage cu siguranta le vor starni curiozitatea oaspetilor tai si dorinta de a participa la o nunta ca-n povesti.