Acasa Carte de oaspeti

Carte de oaspeti, amintiri de neuitat de la nunta

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Carte de oaspeti pentru nunta

Printre cele mai noi accesorii de nunta se numara si cartea de oaspeti.

Aceasta are rolul de a face invitatii sa participe activ, fiecare din acestia scriindu-si gandurile, o urare sau un sfat pentru proaspatul cuplu de casatoriti, iar acestia la randul lor vor avea o frumoasa amintire care va fi pastrata peste ani si va aduce mereu zambetul pe buze cand va fi citita.


 

Cum prezentam cartea de oaspeti la nunta.

Cartea de oaspeti poate fi in ton cu nunta, adica sa aiba aceiasi nuanta dominanta, cum este amenajata si sala de festivitati sau poate fi din aceiasi gama ca invitatiile de nunta. Totusi, dupa cum spuneam, acest lucru nu e obigatoriu, cartea putand avea orice forma sau culori vreti voi.

Cartea de oaspeti sau guestbook-ul poate fi comandata pentru a fi prelucrata de mana, in acest fel aceasta fiind unicat, personalizata dupa bunul vostru plac, reprezentandu-va cu perfectiune.

Aceasta carte trebuie sa fie plasata intr-un loc unde toata lumea o poate vedea, pentru a fi in centrul atentiei si cu un aranjament al mesei special. De exemplu decorarea acesteia se poate face cu un frumos buchet de trandafiri sau din florile preferate de voi, o vaza sau o lampa in ton cu albumul, niste lumanari mici, romantice sau un suport pentru acestea, o rama frumoasa cu o fotografie reprezentativa cu voi doi, mirii.

Cartea de oaspeti trebuie sa fie prelucrata din materiale de calitate, deoarece este ceva ce veti pastra tot restul vietii. Puteti sa o personalizati in functie de anotimp, culorile pastelate pentru vara sunt cele mai potrivite, dantela si panglicile albastre de culoarea cerului sunt adecvate pentru iarna.

Materialele din care sunt facute copertile cartilor de oaspeti sunt diverse: brocart cu o bijuterie delicata, voal si tafta, stelute de mare aplicate, flori uscate pentru un efect rustic, flori de cires facute din material, trandafiri din saten aranjati in forma de inima, mire si mireasa decupati impreuna cu o verigheta care ii uneste.


 

Idei pentru cartea de oaspeti

Pentru a fi cat mai unica se poate angaja un fotograf care sa faca poze la minut cu fiecare invitat, urmand sa lipeasca mai apoi fotografiile, cu cei prezenti, in carte, iar fiecare dintre acestia scriind mesajul dorit langa poza.

O alta varianta este sa impartiti cate o coala A5 personalizata odata cu invitatiile de nunta, cu rugamintea ca invitatii sa scrie pe ea cate un mesaj, sa deseneze sau sa picteze, ca apoi sa vi le aduca la nunta si sa le capseze in cartea de oaspeti.

Nonconformistii pot comanda guestbook-uri sub forma de copac, ca apoi pe fiecare ramura invitatii sa-si scrie gandurile.

Mai puteti folosi si mici pergamente pe care le introduceti intr-o sticla; atentie insa la marimea acesteia, pentru a va putea permite sa scoateti “mesajele secrete” ori de cate ori doriti sa le recititi.

O carte de oaspeti care are ca si file o mutime de plicuri in care sunt introduse urarile invitatiilor (pe plic scriindu-si numele si adresa), este de asemenea o idee frumoasa.


 

Pentru ca aceasta sa nu treaca neobservata puteti insarcina o domnisoara de onoare sa duca cartea pe la fiecare masa, sa o prezinte, sa spuna ce semnificatie are, deoarece multi nu vor cunoaste rolul acesteia, iar in acest fel va asigurati ca toata lumea a notat cate ceva in ea.

Aceasta va deveni o mica parte din nunta voastra de vis, de fiecare data cand o veti rasfoi va veti aminti cu drag si cu zambetul pe buze de toti cei dragi care v-au fost alaturi intr-o zi asa de speciala.