Invitatii de nunta cu modele elegante

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Invitatii elegante pentru o nunta cu stil. Atunci cand te-ai hotarit sa organizezi o nunta eleganta, fiecare detaliu conteaza si fiecare element trebuie sa straluceasca prin rafinament si stil. Pentru un asemenea eveniment special, ai nevoie de invitatii elegante care aduc un farmec in plus nuntii tale.

Te-ai saturat de invitatiile banale, de cele clasice si doresti un mic diamant ce trebuie sa se evidentieze in multime printr-o atingere sofisticata? Invitatile elegante sunt potrivite pentru tine; ai posibilitatea de a alege din zecile de modele ce ti se pun la dispozitie iar materialul din care acestea sunt confectionate este de inalta calitate.

Pentru un strop de rafinament, invitatile trebuie sa contina detalii finute care sa se potriveasca cu stilul evenimentului. Detaliile florale ofera eleganta, elementele in relief sunt placute la atingere, decorurile aurii sau argintii acapareaza privirea si ofera distinctie invitatiilor tale.

Culoarea invitatiei trebuie sa o alegi in functie de tonurile de culoare folosite in cadrul evenimentelor. Insa pentru invitatiile elegante, albul, cremul, auriul sau argintiul sunt o alegere perfecta.

Elementele decorative de pe invitatiile elegante pot fi imprimate sau poti opta pentru mici aplicati din dantela ori satin in functie de preferintele tale. Daca doresti ca invitatiile tale sa fie elegante, nu le incarca in detalii si elemente de decor; eleganta inseamna simplitate si bun gust. Invitatiile elegante pot fi simple insa pot contine un element decorativ care le vor scoate in evidenta. Scrisul imprimat pe invitatii trebuie sa fie elegant dar in acelasi timp lizibil. Nu alege un scris comic pentru o invitatie eleganta ci opteaza pentru caracterele clasice, cursive sau cu aspecte florale.

Invitatiile elegante au menirea nu doar de a-i informa pe invitati cand marele eveniment va avea loc ci ele spun o poveste si scot in evidenta rafinamentul si frumusetea personalitatii mirilor.