Acasa Marturii nunta

Marturii de nunta, mici cadouri pentru invitati

Invitatii Nunta

Vezi toate ofertele de invitatii nunta

Carduri de confirmare

Vezi toate ofertele de carduri de confirmare

Carduri de masa

Vezi toate ofertele de carduri de masa

Meniuri

Vezi toate ofertele de meniuri

Carte de oaspeti

Vezi toate ofertele de carte de oaspeti

Marturiile de nunta.

 

Cu ocazia sarbatoririi evenimentului cel mai important din viata voastra, al uniunii cu persoana iubita in fata persoanelor dragi trebuie sa aveti grija de cele mai mici detalii pentru ca totul sa fie perfect. Dintre detaliile importante fac parte si marturiile de nunta.

 

Acestea reprezinta modul vostru de a le multumi invitatilor pentru participare. Oferirea de marturii este o traditie veche pastrata peste ani si ani, acestea fiind, la inceput, o forma de salut, iar mai tarziu erau considerate aducatoare de noroc urand in acelasi timp toate cele bune participantilor la marele eveniment.

 

Cele mai vechi marturii pentru nunta sunt migdalele invelite in glazura dulce, care se mai folosesc si azi. Acestea se pun in numar de cinci in saculeti din tul sau in cutiute frumos ornate. Numarul acestora reprezinta sanatatea, bunastarea, fericirea, fertilitatea si longevitatea cuplului, fiind de asemenea un numar fara sot care nu se poate imparti, in acest fel simbolizand iubirea eterna ce leaga cuplul.

 

Idei pentru marturii de nunta

 

Dupa ce v-am explicat semnificatia marturiilor sa trecem la lucruri mai serioase si anume, la alegerea acestora.

 

Bomboanele pentru marturii sunt ceva ce toata lumea poate sa faca, insa uita de ceva foarte important: lucrurile s-au schimbat mult, traim intr-o lume moderna, o lume in care e la mare cautare originalitatea, iar pentru a avea acest lucru va voi sugera cateva idei pentru marturiile voastre.

 

Marturiile hand–made. In momentul de fata sunt din ce in ce mai cautate marturiile hand–made, iar din aceasta categorie fac parte magnetii, semnele de carte, pentru care gasiti materia prima aproape oriunde, aceasta fiind constituita din margelute, scoici, cristale de dimensiuni mici, sau orice altceva credeti voi ca va arata bine.

 

Marturii personalizate. Daca nu aveti timp pentru a realiza marturiile de la inceput pana la sfarsit, puteti opta pentru metoda mai usoara, in care comandati ceva gata facut.

 

Chiar si asa personalizarea obiectelor alese este cea mai indicata, dintre acestea facand parte pixurile cu numele vostru si data fericitului eveniment, magnetii de frigider, de asemenea personalizati dupa bunul plac, suporturi de pahare, sticle de vin individualizate cu etichete create chiar de voi; acestea numarandu-se printre marturiile de nunta accesibile din punctul de vedere al pretului (si de asemenea sunt cele mai indragite).

 

De exemplu daca doriti sa le oferiti doamnelor ceva si domnilor altceva, puteti alege un breloc feminin pentru ele, sub forma de fluture, buburuza, floare sau orice alt element va doriti, iar pentru ei puteti selecta un tirbuson cu o forma mai speciala, barbateasca, care sa le aduca mereu aminte de voi.

 

Daca vreti sa mergeti pe varianta ecologica, puteti alege saculetii din tul, umpluti cu flori si ierburi aromate atent alese, care isi pastreaza mireasma de-a lungul anilor. Din aceasi categorie fac parte si aranjamentele din flori uscate, dar de mici dimensiuni, care sa fie asezate intr-o cutiuta sau pe masa, in dreptul numelui fiecaruia, cu un biletel pe care ati inclus un mesaj reprezentativ.

 

Daca mergeti pe varianta „ceva dulce” puteti alege dintre minitorturile delicioase, bomboane de ciocolata, miniprajituri, toate acestea atent inchise in cutii ornate cu cate o fundita.

 

Din categoria mini se mai pot oferi si cutiute cu bombonele de fructe sau mentolate, iar aceste cutii avand de cele mai multe ori propriul design sau putandu-le personaliza cu o fotografie cu voi.

 

Daca bugetul este unul mai restrans nu este nici o problema, ravasele cu fundita fiind cele mai potrivite in astfel de situatii. Acestea vor arata recunostinta voastra, iar daca vreti sa aiba o parte din sufletul vostru le puteti scrie de mana.

 

Marturiile de nunta se pot plasa pe masa, in fata fiecarui invitat, se pot darui la intrarea in local a acestora sau la sfarsit cand invitatii isi iau la revedere de la proaspetii casatoriti.