Acasa Invitatii de nunta Elegante Invitatie de nunta Lavender Dream
Invitatie de nunta Lavender Dream
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Invitatie de nunta Lavender Dream

Acest model de invitatie este o combinatie inedita de materiale care va incanta orice invitat.

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
12.9 lei

Acest model de invitatie este o combinatie inedita de materiale care va incanta orice invitat. Panza care "ascunde" textul invitatiei este asemeni copertilor unei carti. Textul invitatiei este printat pe un carton ivoire perlat. Mireasma minibuchetului de lavanda incanta prin prospetime si bucura privirea. Pretul include personalizarea, printul si asamblarea.
Aceasta creatie handmade poate fi completata cu setul de accesorii asortate (carduri de masa, meniuri, numere de masa, plicuri de bani, etichete marturii, carte de oaspeti etc.)

Va recomandam sa plasati din timp comanda. Fiind creatii lucrate exclusiv manual si care se pot personaliza dupa preferintele dumneavoastra, durata de realizare poate fi de 7-20 de zile in functie de complexitatea proiectului ales si de comenzile aflate in lucru. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

Companie: Invitatii Sublim

E-sublim este un concept izvorat din dragostea si pasiunea pentru frumos si din dorinta de a bucura prin lucruri deosebite. Fiecare creatie lucrata manual are propria poveste si este unica in fe...

Vezi informatiile complete despre companie...