Acasa Marturii nunta Borna kilometrica - Cutie marturie
Borna kilometrica - Cutie marturie
0000 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Borna kilometrica - Cutie marturie

Cutie marturie personalizata sub forma de borna kilometrica. Inedita ca forma si prezentare, aceasta marturie va surprinde invitatii dvs. 

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
2.5 lei

Calatoria dumneavoastra ca si cuplu este la km 0. De aici porniti un drum lung umar la umar, cu multe obstacole pe care le vreti trece cu bine impreuna.

Aceasta idee a stat la baza cutiei de marturii sub forma de borna kilometrica. Cutia este personalizata cu numele mirilor si data casatoriei.
Poate fi realizata in diferite culori (rosu, grena, verde, maro, albastru s.a.), in functie de preferinte si alte elemente de decor din sala sau de pe mese. 
La cerere poate fi antichizata daca tema nuntii este gen vintage, shabby sau rustic.

Dimensiunea 4 cm x 2.5 cm x 7.5 cm. La cerere putem realiza si dimensiuni mai mari sau alte forme.

Se livreaza lipita si aplatizata, formarea ei fiind extrem de simpla, ca la o cutie de ceai. Pretul include atat personalizarea cat si TVA 24%.

Puteti introduce bomboane, pietricele decorative, jeleuri, bucati de ciocolata, guma, alune sau migdale, fructe confiate, boabe de cafea aromata, turta dulce, condimente, levantica, bucati de lemn puternic aromatizate, nasturi, perle, scoici, cristale colorate, sapun mic handmade, o lumanare parfumata, confetti, sclipici, un cadou de dimensiuni mici. 

Companie: ASIRIS SOLUTIONS

Atelier de creatie papetarie personalizata pentru nunta