Acasa Meniuri Meniu si numar de masa baroc
Meniu si numar de masa baroc
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Meniu si numar de masa baroc

Meniu de nunta, numar de masa si suport pentru plicuri cu un format deosebit si triplu rol. Veti suprinde invitatii oferindu-le atat de mult intr-o forma compacta. Culori asortate cu decorul mesei sau tematica.<

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
4 lei

Acet model de meniu, numar de masa si suport de plicuri este o alegere eleganta si inteligenta tocmai datorita multiplelor functii. 
Meniul de nunta va fi frumos aranjat, numar de masa va fi vizibil de la distanta iar suportul pentru plicurile C6 normale sau personalizate pe care le oferiti invitatilor este extrem de util si va scuteste de alte alergaturi si cheltuieli.

Acest model se poate realiza din cartoane texturate, mate, asortate cu aranjamentele din sala (rosu, verde, bordo, maro, albastru, mov, roz, vernil s.a.).
Meniul de mancare sau de bauturi, numele persoanelor de la masa pot fi trecute pe o parte. Pe cealalta parte este afisat numarul de masa.
Decoratiunile sunt elegante si deosebite pentru o nunta cu stil.

Dimensiune suport: 10 cm x 8 cm baza x 16 cm. La cerere se pot face si la alte dimensiuni sau cu alte decoratiuni (fluturi, stele etc.)
La cerere putem oferi plicuri C6 albe sau colorate, personalizate cu numele invitatilor.

Personalizarea meniului si 24% TVA sunt incluse in pret. Daca doriti sa adaugati atat meniul de mancare cat si cel de bauturi, exista si varianta de meniu dublu, asa cum vedeti in poze la pretul de 4.7 Ron/buc.

Companie: ASIRIS SOLUTIONS

Atelier de creatie papetarie personalizata pentru nunta