Acasa Invitatii de nunta Originale Orhidee romantica - Invitatie de nunta
Orhidee romantica - Invitatie de nunta
0001 de ori a fost adaugata imaginea in galerii.

Orhidee romantica - Invitatie de nunta

Invitatie de nunta deosebita prin forma, culoare si personalizare. O floare speciala, in culori intense decoreaza o cutie care se desface singura si textul invitatiei este dezvaluit. Eleganta, romantism, surpriza este cartea de vizita a nuntii dvs

Mai multe detalii

Disponibilitate:
Disponibil
Pret incepand de la:
6.58 lei

Invitatie eleganta, romantica si originala sub forma de cutie surpriza (exploding box), cu o orhidee in relief, in culori si cu decoratiuni deosebite.
Ce bucurie vor avea cei pe care ii invitati sa deschida cutia si sa citeasca o invitatie la o nunta atat de deosebita. Vor pastra invitatia ca amintire si vor folosi cutia oferita pentru mult timp.

Capacul cutiei este din carton mat, intens colorat (radiant orchid), embosat in relief, decorat cu orhidee 3D, cristal argintiu, funda argintie.

Cutia propriu-zisa este din carton sidefat, in ape, in interior fiind printat textul invitatiei.

Dimensiuni: 9 cm x 9 cm x 6 cm. La cerere se poate realiza si la alte dimensiuni, culori sau forme de decor. Se livreaza asamblata si decorata. 
Pretul include personalizarea interioara si TVA 24%.

Se poate folosi pentru a oferi un dar invitatilor fie cand dati invitatia, fie ca si marturie de nunta. Puteti pune in interior bomboane, o ciocolata mica, o lumanare parfumata, un sapun, seminte de flori sau o poza pe magnet sau alt cadou semnificativ pentru stilul nuntii dvs.

Companie: ASIRIS SOLUTIONS

Atelier de creatie papetarie personalizata pentru nunta